125 de ani de la înfiinţarea şantierului naval gălăţean. Petrecere grandioasă pentru navalişti, de ziua lor

0
1899

La Galaţi se va sărbători, pe data de 15 august, nu doar Ziua Marinei, ci şi Ziua Navalistului, eveniment organizat de Damen pentru a marca 125 de ani de la înfiinţarea şantierului naval. Compania le-a pregătit angajaţilor săi o petrecere magnifică, cu multă voie bună şi muzică pentru toate gusturile, dar şi un spectaculos foc de artificii.

”2018 este un an aniversar. Întreaga țară sărbătorește anul acesta 100 de ani de la Marea Unire. Tot în acest an, aici la Galați, în orașul cu o îndelungată tradiție în construcții navale, sărbătorim 125 de ani de la înființarea șantierului. Noi, Santierul Naval Damen Galați suntem foarte mândri de moștenirea maritimă a țării și de rolul pe care compania noastră l-a avut în consolidarea acesteia – incluzând lunga serie de nave livrate de-a lungul timpului către Marina Militară română. De la preluarea șantierului de către Grupul Damen în 1999, compania noastră a continuat tradiția construirii unei game variate de nave complexe, printre care amintim superiahturi, nave de cercetare și nave tip offshore, dar și nave militare.

Însă nu totul se reduce la muncă! În unele momente speciale ca acesta, noi, navaliștii știm și să ne distrăm. Pentru a marca aniversarea celor 125 de ani de existență ai șantierului, vom găzdui o petrecere magnifică pe data de 15 august, adresată tuturor angajaților, subcontractorilor și familiilor acestora. Sperăm să fie o seară memorabilă, plină de voie bună, însuflețită de muzica formațiilor PROCONSUL, PARTIDUL KISS FM, a solistei de muzică populară ELISABETA TURCU și încununată la final de un foc de artificii spectaculos”, au anunțat reprezentanții companiei.

Evenimentul grandios se va desfășura în parcarea din incinta companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.